STERF Nyhetsbrev #44
Årsboken 2021 är här!
Nu är STERFs årsbok för 2021 här. Läs om STERFs pågående projekt, aktiviteter, forskningsprogram liksom en beskrivning av de viktigaste händelserna under året.

  Årsboken 2021  
 
ITRC2022 närmar sig med stormsteg
Den stora, internationella gräsforskningskonferensen som du inte vill missa! Den hålls i Köpenhamn, 10-15 juli. Det fullständiga programmet kommer att presenteras den 19 april
www.itrc2022.org. Missa inte möjligheten att få rabatt om du anmäler dig före den 1 maj (Early Bird-registration)!

Modern Sports Turf Management, tisdag den 12 juli
Nytt för ITRC 2022 är ett endagsseminarium för praktiker, Modern Sports Turf Management, en mötesplats för praktiker och forskare. Vi har valt ut ett antal toppforskare som berättar om det senaste från sina expertområden. Detta seminarium kommer att vara det viktigaste evenemanget för banchefer och greenkeepers under 2022. Mer information och anmälan hittar du via länken nedan.


  ITRC2022  
 
Webinarium & uppdaterad handbok om behovsanpassad gödsling!
Få den senaste kunskapen om gödsling, se det korta webinariet (22 minuter) om den uppdaterade handboken och varför det är så viktigt att förstå hur näringsämnen påverkar ditt gräs. Läs därefter handboken och få allt du behöver veta om gödsling.

  Webinar & handbok  
 
Golfbanors potential vid åtgärder för ekologisk kompensation
En intressant enkät- och intervjustudie gjord av studenter vid KTH om möjligheterna till samverkan mellan golfklubbar och kommuner för bevarandet av naturvärden i Stockholmsregionen.

  Studie  
 
 
SUSPHOS - Slutrapport
Nu finns den slutgiltiga rapporten från projektet "SUSPHOS: Sustainable phosphorus (P) fertilization on golf courses". Läs om projektet och resultaten från det.  Rapport